torsdag 1. desember 2011

Siri får ein ny venn!

No er det riktignok eit aldri så lite tidssprang frå denne store begivenheten fant sted, og fram til dette innlegget blir posta, men med litt godvilje  klarer vi å late som om det fortsatt er våt og vindfull høst-november, og ikkje kvit og kald vinter-desember! (Trur tilogmed dei med svært lite govilje skal kunne klare den i dette tilfellet)

Litt Bakgrunnsinfo: Me har til no klart oss med ein liten hybelkomfyr her i leiligheten! Men i annledning at BiG-team kom på besøk var det meir eller mindre nødvendig å anskaffe noko litt større. Komfyren me har fått låne er svært generøst utlånt av ei koslig pensjonistdame fra Fokus. Men det å bytte komfyr skulle vise seg å ikkje vere berre berre! Vi lar bildene fortelle resten: 

Siri Er lykkelig over å ha fått komfyren i hus

Siri sin reaksjon når  Eirill brått oppdaga noko vesentlig...

...nemlig at komfyrar kjem med sin egne type støpsel! Og bør ha ein 25 Ampers kurs! noko som merklig  nok ikkje finnes i gamle bankbygg!

Eirill sin reaksjon når ho såg Siri sin reaksjon

Er det ei løysing på problemet? Siri ringer til sin energimontørbror og spør om råd! Og jo! Det er ikkje optimalt, men det går  rett og slett an å berre bytte ut støpselet på ledningen!

Reddenede engel: kl. 0830: Elektriker Roald  etter ordner opp!

Og dermed: vi har fått komfyr som funker, og BiG-team fekk lasagne:)

The end;)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar