lørdag 14. januar 2012

Nytt år, nye muligheter!



Då har me allerede vore tilbake i Skogn i heil veke på nyåret! Når me ser på planen for våren, består den av mykje reising: me skal på helgetur på Impuls, familieweekend, eg (Siri) skal til London på studietur, + alle vekene med TT og ferier! Ellers har me dei faste postene me hadde haust, i tillegg til at me vil prøve å starte opp ei ny bibelgruppe for dei spesielt interesserte ungdommene her. Så det er fare for at også dette siste halvåret vårt her kjem til å gå utrulig fort!

Men litt kva som har skjedd her sidan sist: Det heile starta med eit brak då me forige helg reiste rett på konfirmantleir på Hållandsgården, Åre i Sverige. Det var ei super helg med masse snø, lite søvn, Jesus og 60 kjekke ungdommer! Vi hadde for det meste ansvar for det musikalske, + dei seks ungdomslederne som var med, og vi hadde et eget undervisningsopplegg for dei. Ein virkelig god gjeng som vi gleder oss til å få på middagsbesøk om ikkje så lenge :)


Kappellet på Hållandsgården
Ellers denne veka har vi våre med på Ungdomsklubben, pepperkakehusknusing, Ufo-Acta og ikkje minst hjemme-hos med heile 15 deltakerer (ny rekord)! Sistnevnte blir fort månedens høgdepunkt, med gode samtaler og artige leiker saman med dei eldste ungdommene på Fokus.

No er me klare for ei veke tilbake på TT med bra folk og bra undervisning! ^^,
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar